Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Куцак Р$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Куцак Р. С. Розробка системи контролю кольоровості тканин [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак // Легка промисловість. - 2002. - № 2. - С. 58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/legpro_2002_2_37
| 2. |
Куцак Р. С. Проблема контролю якості і безпеки свіжих овочів і фруктів в умовах продовольчих ринків міста Дніпропетровськ [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, Л. В. Кунєва // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2014. - Vol. 2, № 1. - С. 148-153. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2014_2_1_23
| 3. |
Куцак Р. С. Система управліня якістю НАССР в умовах товариства з обмеженою відповідальністю "Алан" міста Дніпропетровськ [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, О. В. Поляниця // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 1. - С. 113-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_1_22
| 4. |
Куцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю м’ясна фабрика "Фаворит плюс” міста Дніпропетровськ [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 1. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_1_23
| 5. |
Куцак Р. С. Ветеринарно-санітарна експертиза меду різного географічного походження [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, О. В. Каплан // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 4. - С. 84-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_4_17
| 6. |
Куцак Р. С. Контроль якості і безпеки продуктів бджільництва промислового регіону [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, С. В. Кириченко // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 4. - С. 88-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_4_18
| 7. |
Куцак Р. С. Санітарна оцінка свинини під час зберігання в умовах ринку [Електронний ресурс] / Р. С. Куцак, Ю. В. Самойленко // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 4. - С. 93-96. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_4_19
|
|
|